Ga direct naar de inhoud
Belastingdienst, onderdeel van de Rijksoverheid - Naar de homepagina

Mondkapjes en Gezichtsmaskers

Categorieën: Handelsvoorraad

  1. 503 kartons  mondkapjes;  totaal ca.945640 stuks ; niet medische en zonder waarneembaar CE-keurmerk
  2. 27 kartons gezichtsmasker;  totaal ca. 2385 stuks ; niet medische en zonder waarneembaar CE-keurmerk

Veilinggegevens

Soort veilingOp locatie
Datum en tijdWoensdag 27 oktober 2021 11:00
BezichtigingWoensdag 27 oktober 2021 10:30
AdresSluisjesdijk 119
Postcode3087AE
PlaatsnaamRotterdam
ProvincieZuid-Holland
Betaalmogelijkheden
  • Contant
  • Internetbankieren

Deurwaarder belast met de executieverkoop

M.J. Kommerkamp
06-18605015

De verkoop vindt plaats in opdracht van de ontvanger van de Belastingdienst kantoor Rotterdam, Laan Op Zuid 45, 3072 DB Rotterdam.

Aanvullende informatie

U koopt de zaken voor eigen risico, dus in de staat waarin deze zich bevinden. Ik ben niet aansprakelijk voor (on)zichtbare afwijkingen en gebreken.
De verkoop vindt plaats bij opbod en voor de kavel 1 en 2 te samen in een koop. Ze worden toegewezen aan de hoogst biedende. Als ik tijdens het bieden vermoed dat er bieders zijn die het geboden bedrag niet kunnen voldoen dan moet het bedrag alvorens de verkoop verder gaat aan mij ter hand worden gesteld. De biedingen vinden plaats inclusief omzetbelasting. Als u ondernemer bent krijgt u een kwitantie waarop de omzetbelasting is vermeld. Ik breng u geen kosten, zoals opgeld, in rekening. Als ik de zaak aan u toewijs moet u betalen. als u niet betaald breng ik de zaak opnieuw in verkoop. Brengt de zaak meer op, dan krijgt u niet uitbetaald. Brengt de zaak minder op, dan dient u het verschil te betalen. U kunt betalen via bankoverschrijving. Na de verkoop dient u de goederen direct weg te voeren, na betaling van het te betalen bedrag. Als u bij het wegvoeren schade veroorzaakt aan zaken van derden, dan bent u daarvoor aansprakelijk. Ik kan aanvullende verkoopvoorwaarden stellen, deze zal ik voor de verkoop bekend maken. Bij mogelijke problemen waarin de verkoopvoorwaarden of de wet niet in voorzien, dan beslis ik

Deel deze pagina