Go directly to content
Naar de homepage

Ford Focus en Motorfiets Yamaha

Categorieën: Voertuigen

Een Ford Focus 1.6i 16V wagon, bouwjaar 2002, kleur zwart, apk tot 18-04-2019 en een Motorfiets van het merk Yamaha type XJ 600S, paars, bouwjaar 1993.

Veilinggegevens

Datum en tijdDinsdag 19 november 2019 11:00
AdresKruiningenstraat 207
Postcode3086KN
PlaatsnaamRotterdam
ProvincieZuid-Holland
Betaalmogelijkheden
  • Contant
  • Internetbankieren

Deurwaarder belast met de executieverkoop

H.G. van Mill
Laan op Zuid 45
3072DB Rotterdam
0618605026

Aanvullende informatie

1 U koopt voor eigen risico. Dit betekent dat ik de zaken of de kavels verkoop in de staat waarin zij zich bevinden. Ik ben niet aansprakelijk voor zichtbare of onzichtbare afwijkingen en gebreken aan die zaken of kavels. Een proefrit maken met een te koop aangeboden voertuig is niet mogelijk. Indien niet het volledige kenteken aanwezig is bij de verkoop, kan het voertuig pas worden meegenomen nadat alle formaliteiten in orde zijn en het kenteken op naam van de koper is gesteld.

2. De verkoop vindt plaats bij opbod per zaak of kavel. De zaken of kavels worden aan u toegewezen als u het hoogste bedrag hebt geboden.

3. Ik kan bij het begin van de verkoop de gelegenheid geven om, naast de afzonderlijke biedingen, op alle zaken of kavels gezamenlijk een bod te doen. Ik kan ook bepalen dat (bepaalde) kavels ingezet worden met een ‘openingsbod’. Er kan geboden worden vanaf dit openingsbod. Als enig van hetgeen hiervoor bepaald van toepassing is, deel ik dit bij aanvang van de verkoop mede. Ik kan ook bepalen dat na afloop van alle biedingen kan worden geboden op alle zaken gezamenlijk. Als dit tot een hogere koopprijs leidt dan de biedingen die bij de zaken afzonderlijk zijn gedaan, worden de zaken toegewezen aan de bieder op alle zaken. Leidt dit tot een lagere koopprijs dan blijven die zaken toegewezen aan de eerste bieders.

4. Ik bepaal de volgorde waarin de zaken worden verkocht.

5. Als ik tijdens het bieden vermoed dat er bieders zijn die het geboden bedrag niet zullen betalen, geldt het volgende:
- het geboden bedrag moet meteen, dat wil dus zeggen voordat het bieden verder gaat, aan mij worden
overhandigd;
- iemand die het geboden bedrag niet meteen betaalt, mag tijdens de verkoop niet meer meebieden;
- degenen aan wie de zaak uiteindelijk niet wordt toegewezen, krijgen hun geld terug.

6. De biedingen vinden plaats inclusief omzetbelasting. Dit betekent dat als er omzetbelasting is verschuldigd, deze is begrepen in het bedrag dat u hebt geboden. U ontvangt dan van mij een factuur waarop de omzetbelasting is vermeld.

7. Door gebrek aan wetenschap dienaangaande kan de Belastingdienst niet aansprakelijk worden gehouden in het geval dat rechten over de aangeboden zaken blijken niet te zijn voldaan.

8. Er worden aan u geen kosten, zoals opgeld, voor de verkoop in rekening gebracht.

9. Als een zaak aan u is toegewezen, moet u betalen. Als u niet betaalt, dan zal de ik de zaak opnieuw verkopen. Brengt de verkoop dan meer op, dan krijgt u het meerdere niet uitbetaald. Brengt de verkoop minder op dan moet u wel het verschil bijbetalen.

10. U kunt alleen betalen met contant geld of pinnen.

11. Ik staak de verkoop als het bedrag van de openstaande belastingschuld inclusief de verschuldigde rente en kosten is bereikt.

12. Na de verkoop draagt u het risico van een door u gekochte zaak of kavel. U moet de zaak of kavel op eigen kosten en binnen een door mij te bepalen termijn wegvoeren. U kunt pas over de zaak beschikken wanneer u de koopprijs, inclusief eventuele omzetbelasting, volledig hebt betaald.

13. Als u bij het afvoeren schade veroorzaakt aan zaken van derden, dan bent u daarvoor aansprakelijk.

14. Ik kan aanvullende verkoopvoorwaarden stellen. Deze zal ik voor verkoop bekendmaken.

15. Bij mogelijke problemen waarin de verkoopvoorwaarden niet voorzien en waarvoor de wet geen oplossing biedt, beslis ik.